Golden Goddess

Golden Goddess lanserades under våren 2014 av IGT. I Golden Goddess kliver du rakt in i det antika Greklands värld. Det är en vacker värld där godhet och skönhet regerar! Inga otäcka features, utan allt är lika rosenrött som spelets scattersymbol, som kommer i form av just en röd ros. Gudinnan är gyllene både vad gäller hennes hår och glans! Vidare symboler består av stiliga män och vackra mytiska djur.

Den rosa hästen är fantastisk! Man hade kanske kunnat önska lite mer information gällande ”karaktärerna”, men genom att de bara är där utan förklaring gör ju att du som spelare får använda dig av din egen fantasi, vilket tar en tillbaka till barndomen där allting är möjligt!

Grafiken stoltserar med klara och fina färger, medan ljud är bra och musiken känns harmonisk och trevlig.

Du kan spela Golden Goddess på både smartphones och surfplattor, vilket underlättar om detta blir din, liksom många andras, nya favoritslot, då du kan spela oavsett om du har din dator med dig eller inte! I Golden Goddess finns det en autospelsfunktion, vilket passar bra för dig som vill lata dig lite och låta spelet göra jobbet åt dig!

Såhär funkar Golden Goddess

Golden Goddess bjuder på 5 hjul, 3 rader och 40 insatslinjer. Insatslinjerna kan inte justeras, då de är fasta. Du kan satsa mellan €0.01-€5 per linje, vilket ger en minimuminsats på €0.40, och en maxinsats på €200.

Maxvinsten i Golden Goddess är €250 000 och har en återbetalning på 96 %. Detta innebär att för varje 100-lapp du spelar för betalas 96 SEK ut till spelare i form av vinster.

En specialfunktion i Golden Goddess är Super Stacks. Detta innebär staplade symboler. Detta är inte ett ovanligt inslag i Golden Goddess, och det ske ibland på flera hjul samtidigt. Denna specialfunktion är vad som gör Golden Goddess som speciellt, då Golden Goddess erbjuder många fler staplade symboler än vad som är vanligt i andra spel med sådana symboler. Vidare är de staplade symbolerna närvarande även i free spins- läget! Här får man dessa istället för de mer vanligt förekommande multiplikatorerna.

Vildsymbolen i Golden Goddess representeras av Golden Goddess- loggan, och det ersätter de andra symbolerna, förutom rosen som ju är scattersymbolen. Free spins aktiveras när andra, tredje och fjärde hjulet fylls av scattersymbolen. Du behöver bara plocka upp en av rosorna för att starta dina free spins. Symbolen fungerar sedan som staplad symbol under din free spins- runda.